Slovenija
16849 ogledov

Poplave vzele še dve življenji

poplave Komenda Saša Despot
Za začetek dneva slabe novice: Po najnovejših podatkih naj bi zaradi poplav umrle še dve oseb.

Na območju Most pri Komendi naj bi moški pri odpravljanju posledic poplav padel v greznico in umrl. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo o vseh okoliščinah obvestili pristojno državno tožilstvo, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

V narasli Temenici pri Mirni Peči so sinoči našli utopljenca.

Kot so sporočili s Policijske uprave Novo mesto, so bili v nedeljo okoli 21. ure obveščeni, da so v Ivanji vasi v neposredni bližini potoka Temenica našli mrtvega moškega. Zdravnik na truplu ni ugotovil znakov nasilja, vzrok smrti pa bo znan po opravljeni sanitarni obdukciji.

Policisti so potrdili identiteto 35-letnega moškega z območja Mirne Peči in nadaljujejo zbiranje obvestil in ugotavljanje vseh okoliščin. Tedaj bo znano, ali je smrt povezana z nedavnimi vremenskimi ujmami.

Katastrofalna povodenj je torej terjala že šest življenj. 

 

Komentarjev 5
  • Plavi-mil 09:32 07.avgust 2023.

    In vidne razpoke na spojih in poplavljen šerifov drekovod, si mogoče predstavljate , kaj to pomeni, če bi bile fekalije že notri? Zakaj ne objavite tudi te NESREČE?

  • Plavi-mil 07:43 07.avgust 2023.

    Zahvalite se kovačevi kobili, katera je zminirala, zakon o vodah, v katerem je bilo obvezno urejanje vodotokov, hvala 400t bedakov, kje je pa danes kolesarja, ko je treba pomagati?