Slovenija
2912 ogledov

Tovornjak "izgubil" kolo

zastoj Šentilj Profimedia
Prišlo je do prometne nesreče, ki je ohromila promet na Gorenjskem.

Zaradi prometne nesreče je do nadaljnjega popolnoma zaprt predor Karavanke, so malce pred 13. uro sporočili iz PU Kranj. Po prvih podatkih je v nesreči prišlo le do materialne škode, so dodali na policiji.

Pred predorom je nastala, v smeri Avstrije, dva kilometra dolga kolona tovornih vozil. To potrjujejo posnetki kamer pri priključku Hrušica.

Malce pred 14. uro je prišlo obvestilo, da bo do odprave posledic okvare in prometne nesreče promet potekal izmenično, enosmerno.

Od 16. ure je predor Karavanke spet odprt, promet poteka v obe smeri. Policisti so sporočili, da je do prometne nesreče prišlo zaradi okvare na tovornem vozilu. Tovornemu vozilu je, kot so navedli, odpadlo kolo, ki je priletelo v nasproti vozeči avtobus. Nastala je minimalna materialna škoda, poškodovanih ni bilo. Zaradi nesreče je še vedno daljša kolona tovornih vozil, promet osebnih avtomobilov pa poteka tekoče.

Komentarjev 1
  • lojs 13:53 10.oktober 2022.

    se pa res čudim, da so naši oblastniki , končno sprejeli odločitev , da se 15 nazaj mora narediti acin samo dva pasova, čeprav smo sredi eu ... treba je vedet, da je gorenjska zemlja zelo, zelo draga in boljše, ...prikaži več da ni ceste, kot da bi prepoceni prodali ... gnil folk pač, požrešen in požrt do konca, tipičen slovenček, pa še glup povrhu