Slovenija
5 ogledov

Popovič priredil fiktivni kongres?

Boris Popovič Žurnal24 main
Predstavnik stranke Izola je naša Darko Grad je na MNZ poslal zahtevo za izbris iz registra strank stranko Slovenija je naša (SJN) koprskega župana Borisa Popoviča.

Razlog je nelegalno imenovanje vodstva stranke. Kongres SJN, ki naj bi bil 17. 3., po Gradovi domnevi sploh ni bil izpeljan, saj nekateri člani (Grad ima 16 izjav članov sveta in izvršnega odbora stranke) niso bili vabljeni.

Grad bo tudi ovadil Popoviča zaradi razžalitve, saj ga je koprski župan v strankarskem glasilu imenoval za kleptomana.

Vojna po primorsko
Predvolilna napetost pred nedeljskimi predčasnimi volitvami v izolski občinski svet je tako že blizu vrelišča. Obe stranki, Izola je naša in Slovenija je naša, bosta skupaj s še 20 nastopili na volitvah.

Med izolskim županom Tomislavom Klokočovnikom in Popovičem se je v teh predvolilnih dneh vnela prava vojna. Med seboj se obtožujeta celo občinski službi za odnose z javnostmi. Klokočovnik je Popovičevemu lokalu na Belvederju, s katerim promovira svojo stranko SJN, med drugim ukazal odstranitev neavtohtonih palm. Popovič je na drugi strani s plakati oblepil skoraj vso Izolo, med drugim se lahko pohvali z največjim plakatom v Sloveniji do zdaj – na ladjedelniškem doku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.