Slovenija
1716 ogledov

Popovič v boj za predsednika države

Boris Popovič Nataša Čepar
Koprski župan Boris Popovič se podaja v predsedniško tekmo.

Popovič je za Primorske novice potrdil, da bo danes začel zbirati pisno podporo državljanov. V predsedniški boj se podaja pod okriljem svoje stranke Slovenija za vedno, zato potrebuje še 3000 overjenih podpisov volilcev. 

Popovič kaj več o kandidaturi in tem, zakaj se je za to odločil, ni razkril. Napovedal je, da bo o tem spregovoril v prihodnjih dneh. 

Popovič je v preteklosti večkrat kandidiral za pomembne državne funkcije, s svojo stranko je nastopal v koalicijah ali samostojno na parlamentarnih volitvah. V zadnjih dveh mandatih pa je tudi zasedal položaj člana državnega sveta.

Komentarjev 10
  • katarina 12:46 05.september 2017.

    Ravno zato , ker je Koprski župan Boris Popovič tako uspešen mu mnogi zavidajo in podtikajo neuspehe . Vendar , ker je sposoben se bo kljub takim nepotrebnim opazkam znal izogniti in priti do cilja.

  • tim 12:41 05.september 2017.

    Vsak nov obraz je dobrodošel, če pogledamo, kaj je bilo v Kopru narejenega, si lahko samo želimo, da bi bilo na državni ravni tako!!! Ne glede na to, kaj mediji pišejo in da ga hočejo očrniti na vsakem koraku, mu ...prikaži več je treba priznati zasluge za to, da je Koper danes urejeno in ljudem prijazno mesto, ki se razvija v vse smeri. Vsekakor pozitivno presenečenje! Upam da zmaga in da bomo lahko ponosni na naso drzavo tudi mi, tako kot so prebivalci Kopra ponosni na njihovo mesto.

  • patrik 12:00 05.september 2017.

    biti 4 polne mandate na oblasti ni enostavno, prav tako ne biti vsakič znova izvoljen pri taki medijski "podpori" kot jo ima Koperski zupan Boris Popovic. Enim je všeč, drugim pač ne, mu je pa treba priznati nekaj: Koper je ...prikaži veče danes mesto, na katerega smo marsikateri ponosni. Jaz nedvomno sem, in če bo tako delal še naprej, ga podpiram. naj pokaže program in ima moj glas! mislim da je clovek z velikim pomenom in je prau da imamo enega takega na čelu naše drzave! Bravo !