Slovenija
28 ogledov

Popovičevi menijo, da so duhoviti

Plakate, uperjene proti izolskemu županu, so začeli lepiti v nočnem času. Žurnal24 main
Koprski župan Boris Popovič se je s šaljivimi plakati spravil nad izolskega kolega Tomislava Klokočovnika.
"Plakati so šaljiv prikaz stanja v Izoli in sporočajo, da jih je pravzaprav naročil izolski župan sam, s tem, ko je povzročil tak razvoj dogodkov," pove Darij Novinec, predstavnik stranke Slovenija je naša, ki jo vodi koprski župan Boris Popovič. En plakat, na katerem je jokajoči Tomislav Klokočovnik, ki se sprašuje, kaj mu je bilo tega treba, so razprostrli v Izoli, dva pa v Kopru.

Po besedah našega sogovornika gre za začetek predvolilne kampanje. Plakate so začeli lepiti že v noči na sredo, o čemer je bila zaradi prijave žaljive vsebine obveščena tudi policija.

"Za zdaj so trije plakati, koliko pa jih bomo še obesili, bomo videli," je povedal. Novinec ni znal odgovoriti na vprašanje, kolikšne stroške so imeli s plakati, ne s katero stranko nameravajo kandidirati na predčasnih volitvah za izolski občinski svet, ki bo 20. julija.

Baloh ne bo Popovičev kandidat
Pri Antonu Balohu, ravnatelju koprske osnovne šole, pa smo preverjali informacijo, da naj bi on v imenu Popovičeve stranke kandidiral v Izoli – z listo Slovenijo imamo radi –, a je to zanikal.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.