Slovenija
29 ogledov

Vadil z akrobati in se poškodoval

slovenija 17.10.12, Borut Pahor, kandidat za predsednika drzave, predsedniske vo Anže Petkovšek
Prilagoditev obveznosti. Zaradi poškodbe pri vajah z The Dunking Devilsi bo moral predsednik Pahor v naslednjih tednih več počivati.

Predsednik republike Borut Pahor se je v nedeljo popoldan poškodoval med treningom z akrobatsko skupino The Dunking Devils. Kot so zapisali v kabinetu predsednika, bodo "zaradi poškodbe med športno aktivnostjo predsednika republike ob današnjem obisku deželnega glavarja izvedli le sedeči fototermin".

"Predsednik si je med treningom z The Dunking Devilsi poškodoval spodnjo golensko mišico," je povedal Matjaž Nemec z urada predsednika. "Ne gre za nič hujšega, bo pa verjetno primoran naslednje tri tedne mirovati," je dodal in pojasnil, da bodo temu primerno v naslednjih tednih prilagodili tudi njegov urnik.

Promocijski video

S poznano akrobatsko skupino je predsednik želel pripraviti promocijski video za evropsko prvenstvo v košarki. "To je bil predsednikov vložek v projekt, s katerim smo želeli pokazati, da kot država podpiramo projekt," je razložil Nemec in pojasnil, da se je predsednik s tem namenom udeleževal priprav.

Nekaj video materiala so že uspeli posneti, vendar ne vedo, ali ga bo dovolj za promocijski filmček.

Pahor se je sicer pri športnih aktivnostih že enkrat poškodoval. Zaradi padca s konja je bil septembra na opazovanju v ljubljanskem kliničnem centru.

Komentarjev 8
  • Šemefuky 20:05 03.junij 2013.

    Glumi Pahor narodnog junakaa narod vidi svog glupaka.Nije jeftin, nije više tako finu sebi ima samo andrenalin.Predsedniče sine, bio si dobar komunalacsvaki koji te birao, je bio spoecialac.SD te izbacila iz igre vođecrnogorac ...prikaži več uzeo u ruke vruče gvođe.Smiri se predsedniče maloako ti je bar do tvoje majke stalo.

  • Rav Rudolf 19:41 03.junij 2013.

    upam, da ga bo poškodba izučila in bo nehal afne guncat, sicer pa škoda besed za takega predsednika, ki je vse prej, kot predstavnik nekega naroda, predvsem moj sigurno ni !

  • zavesten 19:23 03.junij 2013.

    bolje da počiva,bo manj bedarij od skorumpiranega presednika,oz predsednika,bog nam pomagaj od dna od človeka....kaj vse ljudje delajo za denar...pa ja ne predsednik....popularen je pa manj kot la Toya...naj bo tudi on brezposel kot je četrtina zlovenije,pokvarjenec in manipulant...samo zase ...prikaži več in za svoj debilni ego...