Slovenija
75 ogledov

Poslanec naj bi žalil

Silvo Mesojedec
1/2
Jerca Božič Kranjec
Na spletu. Žaljivo pisanje o Mesojedcu z računalnika poslanca Grilla.

Žaljivi komentarji, ki jih je bil Silvo Mesojedec, predsednik Regijske civilne iniciative (RCI) za reševanje romske problematike in tudi član stranke SDS, deležen na spletni strani Dolenjskega lista pod člankom o romski problematiki, naj bi prišli tudi z računalnika poslanca Ivana Grilla, njegovega strankarskega kolega.

“V komentarjih sem med drugim zasledil, da naj bi kradel v vrtnem centru Kalia, kjer sem bil zaposlen. Ker me je to prizadelo, sem želel odkriti avtorje teh prispevkov in sem na sodišče vložil tožbo,” je povedal Mesojedec.

Iz Kalie odpuščen

“Po podatkih sodišča so komentarji prišli tudi z računalnika poslanca Ivana Grilla in Zdravstvenega doma Novo mesto, kjer je zaposlena njegova žena,” je navedel Mesojedec. Kot je dodal, se je Grill očitno zbal, da bi mu s kandidaturo za poslanca uspelo namesto njega, ter ga želel pred očmi javnosti in stranke očrniti.

O tem, zakaj so ga odpustili iz Kalie, je dejal, da se je med njegovim dopustom zgodila kraja 460 evrov, ki jo je blagajnik policiji prijavil šele naslednji dan, Mesojedec pa je bil kot nadrejeni zato odpuščen.

Grill: Nisem pisal

Grill je zatrdil, da ni avtor omenjenih spletnih komentarjev. “Je pa takšno plasiranje v javnost nekaj dni pred volitvami pričakovano in je posledica razočaranja gospoda Mesojedca, da ni bil potrjen za kandidata v okraju, v katerem kandidiram jaz. Da bi to lahko vplivalo na volilni rezultat, se mi zdi smešno,” je pristavil Grill.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.