Slovenija
1109 ogledov

Poslanka SDS oplazila avto poslanke LMŠ in odpeljala

Garažna hiša avtomobili parkiranje Profimedia
Poslanka SDS Elena Zavadlav Ušaj je oplazila in opraskala parkirano vozilo poslanke LMŠ Lidije Divjak Mirnik.

Poslanka SDS Elena Zavadlav Ušaj je 15. oktobra v parkirni hiši na Šubičevi v Ljubljani oplazila in opraskala parkirano vozilo poslanke LMŠ Lidije Divjak Mirnik, so danes potrdili v SDS. Zavadlav Ušajeva se je poslanski kolegici v telefonskem pogovoru opravičila, ta pa je opravičilo sprejela, so dodali.

Da je bil v parkirni hiši na Šubičevi poškodovan avto Divjak Mirnikove, je sicer danes poročal portal 24ur.com, ki je tudi navedel, da naj bi poškodovanje posnela nadzorna kamera v parkirni hiši. Poslanka LMŠ je za portal povedala, da ne ve, kdo je povzročitelj, ker da je policija o tem še ni obvestila, na Policijski upravi Ljubljana pa so za portal navedli, da še zbirajo obvestila za izsleditev neznanega voznika in da bodo po vseh zbranih obvestilih ustrezno ukrepali.

Divjak Mirnikova je sicer za spletni Večer danes dodatno povedala, da jo je Zavadlav Ušajeva poklicala že dan po dogodku in ji povedala, da ni vedela, da je poškodovala avto. "Šele po klicu poslanke sem izvedela, da je storilka ona. Pojasnila sem ji, da sem poklicala policijo, ker imam avto zavarovan in je takšen postopek," je dejala in dodala, da se to lahko zgodi vsakemu. Kot je še dejala, do problema ne bi prišlo, če bi poslanska kolegica pustila listek in ji potem ne bi bilo treba klicati policije.

V SDS so medtem danes zgodaj popoldne v odzivu na poročanje portala 24ur.com navedli, da je Zavadlav Ušajeva, ki neljubi dogodek obžaluje, nezgodo tudi prijavila in ima policijsko zabeležko s plačilnim nalogom globe v višini 120 evrov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • luka65 17:09 23.oktober 2021.

    SDS posranka jo je klicala zato, ker je glupači nekdo povedal, da v parking hišah vse snemajo, ne zato, ker je poštena! Tipična lažnjiva, kriminalna, klero-domobranska divjad!

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 16:06 23.oktober 2021.

    To imajo v genih....nasledniki domobrancev...