Slovenija
13298 ogledov

Potreba tako velika, da je ustavil na avtocesti. Kar je sledilo, vas bo šokiralo

Nespametno početje tujega voznika Dars
Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji (Dars) je ponovno postregel z videoposnetkom avtomobila tujih registrskih označb, ki je poskrbel za skrajno neprimerno vedenje na naših avtocestah.

"Saj ni res, pa je," so pri Darsu zapisali ob objavi na družbenih omrežjih. Če vas bo ogled spodnjega (vdelanega) videoposnetka sprva vsaj malce nasmejal, pa se boste kmalu verjetno zavedli, za kako nevarno početje gre. In toliko bolj nevarno, ker je vanj vpleten zelo majhen otrok, ki zagotovo še ne razume, kaj pomeni, da mimo njega divjajo vozila s hitrostjo 100 km/h in več. 

Za kaj gre? Dečka na posnetku je očitno prijelo na veliko potrebo. Klic narave je bil očitno tako velik, da voznik, navjerjetneje oče ali skrbnik, ni dobil boljše ideje, kot se zaustaviti na pospeševalnem pasu avtoceste. Otroku je ponudil kahlico, da je ta opravil potrebo, nato pa si je očtino skrbni očka vzel še čas, da je kahlico dobro očistil, preden je pot nadaljeval.

Dars je ob objavi posnetka zapisal in svetoval, da nikakor ne posnemajo nespametnega voznika, saj je to prepovedano in smrtno nevarno. "Če vi ali sopotnik ne morete zdržati do počivališča, raje zapeljite z avtoceste na prvem izvozu," so zaključili pri Darsu. 

Komentarjev 6
  • onxxx 09:35 27.avgust 2022.

    Pag lavc bi se lahko pos..l v plenico. Kaj če bi prišlo do prometne nesreče z smrtnim izzidom?

  • Avatar @narhist
    @narhist 18:23 26.avgust 2022.

    Se pa iz posnetka vidi, da je dotični, na razvojni lestvici že nekoliko napredoval, saj se je odžejal iz plastenke in ne kahlice ki jo je splakoval.

  • Toma 18:16 26.avgust 2022.

    Saj vozi džubrewagen!