Slovenija
24209 ogledov

Povzročil verižno trčenje, potem pa snel tablice in ...

Verižno trčenje Bralka
V Kopru je prišlo do prometne nesreče verižnega trčenja. Povzročitelj je pobegnil s kraja nesreče, vendar so ga policisti hitro izsledili.

Dopoldne je na Šmarski cesti v Kopru 60-letni voznik z osebnim vozilom povzročil prometno nesrečo. Policisti so na ogledu kraja ugotovili, da gre za verižno trčenje, saj je voznik trčil v vozilo pred seboj, tega je odbilo v vozilo pred njim in tega še v vozilo pred njim. 60-letnik je po trčenju snel registrski tablici in pobegnil s kraja, vendar so ga po obvestilu občana policisti hitro izsledili

Odrejen preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal rezultat 1.09 mg/l. Dva udeleženca sta bila lažje poškodovana in so ju odpeljali v SB Izola na pregled. Povzročitelju sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje nevarne vožnje. 

Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 3
  • sandi76 13:26 22.marec 2024.

    Temule vozniku bi pa tudi pregled IQ-ja pokazal čudne rezultate !

  • Avatar Uroš Fric
    uros8 03:34 22.marec 2024.

    Kaj pa pobeg s kraja nesreče in poskus zakrivanja sledi za seboj? Pa pri teh letih bi lahko vedel, da ima avto ident. št. in da ga lahko izsledijo po tej, če ni vozil ukradenega avta. Pa še avto pregledati, ...prikaži več če ni imel notri kakšnih prepovedanih substanc.

  • GarBollo001 13:14 21.marec 2024.

    Aja? Samo kazenska ovadba za kaznivo dejanje nevarne vožnje?