Slovenija
44 ogledov

Požar v bivšem centru za tujce

Ogenj na Celovški Bralec Martin
Zagorelo na Celovški cesti 166 v Šiški v Ljubljani. Evakuirali več prebivalcev.

V bivšem Azilnem domu in Centru za tujce, v katerem so danes prenočišča in samopostrežna restavracija, na Celovški 166 gori. 

"Policija je bila o požaru v zgornjem nadstropju večnadstropne stavbe na Celovški cesti obveščena nekaj po 11. uri," je pojasnila Maja Ciperle Adlešič s PU Ljubljana.

Policisti so pozneje sporočili, da so morali ob požaru evakuirati nekaj stanovalcev, od katerih pa ni bil nihče poškodovan: "Po do sedaj zbranih podatkih je zagorela soba v 5. nadstropju, nastalo pa je za 15.000 škode," so še pojasnili na ljubljanski policijski upravi, kjer okoliščine vzroka za  požar še raziskujejo. 

Požar na Celovški | Avtor: Bralec Martin Bralec Martin

Z Gasilske brigade Ljubljana so sporočili, da je gasilska ekipa na teren odšla ob 11.28. Okrog 13. ure so nam povedali, da so še vedno na terenu in da lahko več podatkov pričakujemo ob 15. uri.

Hkrati tri intervencije

Ljubljanski gasilci so medtem za Žurnal24.si potrdili, da so hkrati posredovali na treh intervencijah; med drugim so posredovali tudi na Miklošičevi v Ljubljani, kjer se je "kadilo iz zunanjega prezračevalnega jaška". Kaj hujšega ni bilo.

Gasilci Miklošičeva | Avtor: D. J. D. J.

 

Komentarjev 2
  • Žurnalček 14:47 03.december 2015.

    Kako so lahko v takšnih prenočiščih GORLJIVI JOGIJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • STF 11:52 03.december 2015.

    To pa bojo čevapi!!