Slovenija
47 ogledov

Požarjev konec na InfoTV

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Požar prekinja sodelovanje. Na težave opozarjal dlje časa, sodu izbila dno oddaja s Popovičem. Vodušek: imamo tehnične težave, ki nimajo zveze s Požarjem.

Požareport izginja z zaslonov InfoTV. "Intervju s Popovičem je primer oddaje, kakršna se danes na televiziji ne bi smela predvajati. Slika je bila popolnoma zapacana, zvok pa ne le, da se ni ujemal s sliko, pač pa se drastično ni ujemal s sliko. Jaz sem odpiral usta, slišalo pa se je Popovičev glas," odločitev pojasnjuje Bojan Požar.

Dodaja, da so se napake ponavljale že nekaj časa, na kar je tudi opozarjal Vladimirja Voduška, glavnega izvršnega direktorja InfoTV. "Svojega novinarskega imena ne morem več zapravljati za take napake," dodaja Požar.

Oddajo Požareport so snemali izven hiše InfoTV, Požar je imel tako rekoč zakupljen programski čas in ga je v celoti tudi sam tržil. Šlo je za stari dogovor s prejšnjim lastnikom televizije Leom Oblakom, ki ga je Vodušek podedoval. "Oddajo sem sam financiral, tržil in plačeval. Nekajkrat zapored pa mi InfoTV niti ni objavil reklamnih blokov, tako da so se pojavile določene težave tudi z oglaševalci," pove Požar. Dodaja, da mu je načeloma žal odpovedi, saj ima oddajo tržno pokrito za vse leto vnaprej, vendar pod takimi pogoji dela preprosto ne gre več.

Vodušek na drugi strani pojasnjuje, da so v fazi selitve. "Res je, da smo imeli nekaj tehničnih težav, ki pa jih odpravljamo. Ne gre za Bojana Požarja in zaroto proti njemu, težave smo imeli vsi." Vodušek doda, da so korektno izpeljali sodelovanje s Požarjem: "Od njega bi pričakoval več strpnosti. Mi smo je imeli do njega vedno dovolj." Vodušek doda, da mu je žal zaradi gledalcev. Zaradi tehničnih težav, ne odpovedi oddaje, je še pojasnil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.