Slovenija
21068 ogledov

Če greste danes v trgovino, nujno preberite tole ...

Nakupovalni voziček Profimedia
Trgovine in nekatere ustanove danes zapirajo vrata prej, kot ste vajeni.

Časa za nakupe tik pred zdajci danes ni neomejeno, saj trgovine na silvestrovo vrata zapirajo prej kot običajno. 

Prodajalne Mercator bodo danes odprte do 18. ure. 

Spremenjen delovni čas bo tudi v vseh Intersparih, in sicer bodo ti odprte od 7. do 17. ure. Vse trgovine Spar bodo odprte do 17. ure. 

Trgovine Tuš bodo odprte do 17. ure. 

Lidlove prodajalne bodo odprte od 8. do 17. ure. 

Večina prodajaln Hofer bo odprta od 8. do 17. ure. Naslednje poslovalnice v Ljubljani so danes odprte že od 7.30, in sicer Ljubljana Brdo, Ljubljana Kranjčeva, Ljubljana Njegoševa, Ljubljana BTC in Ljubljana Dunajska. 

Prodajalne Eurospin bodo danes odprte od 8. do 17. ure. 

Trgovine bodo 1. in 2. januarja zaprte. 

Po drugačnem urniku bodo delale tudi poslovalnice bank in pošt. Iz Združenja bank Slovenije so sporočili, da bo v času pred božičnimi in novoletnimi prazniki veljal enotni odpiralni čas vseh poslovalnic bank in hranilnic, članic Združenja bank Slovenije. Poslovalnice bodo danes odprte do 12. ure.  

Delovni čas bo prilagojen tudi v poslovalnicah Pošte Slovenije. Dežurni pošti na Pražakovi ulici 3 v Ljubljani in na Zagrebški cesti 106 v Mariboru bosta danes odprti do 16. ure. Prilagojen delovni čas ostalih poslovalnic pošt lahko preverite na tej povezavi.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.