Slovenija
102 ogledov

Pozor, če imate doma Boschev plinski kuhalnik

plin, štedilnik, kuhanje Žurnal24 main
Podjetje BSH Hišni aparati poziva lastnike plinskih kuhalnih aparatov Bosch, proizvedenih med leti 2006 in 2011, da preverijo priključne pritrdilne elemente kuhalnikov.

Iz podjetja BSH Hišni aparati so sporočili, da so v redkih primerih lahko pritrdilni elementi teh kuhalnikov poškodovani. Zaradi tega lahko začne uhajati plin, kar lahko posledično privede do eksplozije. 

Podjetje lastnikom aparatov s to napako ponuja brezplačno zamenjavo priključnih pritrdilnih elementov s strani usposobljenega servisnega tehnika. 

Če želijo lastniki gospodinjskega aparata s to napako preprečiti morebitno nevarnost, v podjetju svetujejo, naj takoj izklopijo dovod plina do gospodinjskega aparata in aparata ne uporabljajo do zamenjave priključnega pritrdilnega elementa.

Da bi preverili, ali je njihov aparat del te varnostne akcije, lahko lastniki vnesejo podatke aparatov na spletni strani www.gascookingsafety.com ali pa pokličejo na telefonsko številko 01/5830700, ki je na voljo od ponedeljka do sobote od 7. do 20. ure, so še sporočili iz podjetja.

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.