Slovenija
4012 ogledov

Pozor, če se odpravljate proti Hrvaški

mejni prehod Obrežje
1/3
Saša Despot
S praktično vseh mejnih prehodov s Hrvaško poročajo o kolonah.

Po podatkih prometno-informacijskega centra za državne ceste je predor Karavanke, ki je bil proti Avstriji dlje časa zaprt zaradi pokvarjenega avtobusa in so zato nastali zastoji, ponovno odprt. Je pa na gorenjski avtocesti pred predorom še vedno petkilometrski zastoj, zato na prometno-informacijskem centru voznikom priporočajo izvoz Jesenice vzhod oz. Lipce.

Zastoj je tudi na cestah Šmarje-Dragonja in pred mejnim prehodom Sečovlje ter na cesti Lesce-Bled in pred predorom Ljubelj.

Zaradi prometne nesreče je zaprta glavna cesta Tolmin-Kobarid pri odcepu za Kamno, obvoz je urejen po lokalni cesti.

Vozniki morajo čakati tudi na nekaterih mejnih prehodih s Hrvaško. Na Dragonji čakajo za vstop in izstop iz države eno uro. Po uro in pol čakajo na vstop v državo na mejnih prehodih Obrežje in Gruškovje, na izstop iz države pa po pol ure. Na mejnem prehodu Sočerga vozniki čakajo pri vstopu v državo pol ure, pri izstopu 20 minut, na prehodu Sečovlje pa 45 minut tako na vstop kot izstop iz države.

Na mejnem prehodu Dobovec čakajo za vstop v državo pol ure, na Jelšanah na vstop in izstop iz države 20 minut, na prehodu Metlika pa 40 minut pri izstopu iz države, kažejo podatki na spletni strani prometno-informacijskega centra.

mejni prehod Obrežje | Avtor: Saša Despot Saša Despot

dezurni@zurna24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.