Slovenija
3698 ogledov

Pozor, Ikea odpoklicala ta izdelek

ikea Ikea
Ikea je odpoklicala vrtljiv stol, saj se lahko zlomi in tako povzroči poškodbe.

Podjetje Ikea iz prodaje odpoklicalo vrtljivi stol Odger v antracitni barvi z datumskim žigom 2221 in starejšimi. Ime in datumski žig izdelka sta na spodnji strani sedeža vtisnjena v material stola.

Izdelek iz prodaje umikajo zaradi nevarnosti, da se podnožje stola v obliki zvezde zlomi in povzroči, da se uporabnik poškoduje, so sporočili iz Ikee.

Kupce prosijo, da izdelek vrnejo v katerokoli trgovino Ikea, kjer jim bodo povrnili kupnino. Dokazilo o nakupu ni potrebno.

V primeru dodatnih vprašanj se kupci lahko obrnejo na osebje v poslovalnici ali z njimi stopijo v stik prek spletne strani, dosegljivi so tudi na brezplačni številki 01/81 07 781.

Nakupovalni voziček Hude težave in odpoklic Svet Po zaužitju zastrupljenega proizvoda halucinacije in padanje v delirij Kupovanje šolskih potrebščin, trgovina, otroci Foto Slovenija Pozor, odpoklic nevarnega izdelka
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.