Slovenija
10496 ogledov

Pozor, jutri se na Gorenjskem obeta prometni infarkt

Delo na cesti Žurnal24 Fotografija je simbolična.
Tik pred začetkom glavne poletne sezone obnova praktično edinega dostopa do glavnega turističnega središča.

Vse, ki uporabljajo cesto Lesce - Bled, čaka nekaj zelo napornih dni. Od ponedeljka do vključno srede bodo namreč potekala nujna vzdrževalna dela na Betinovem klancu v dolžini 400 metrov. 

Tam bo tako tri dni veljala delna zapora, promet pa bo potekal izmenično enosmerno, sporočajo policisti.

Ker gre praktično za edino povezovalno cesto med Bohinjem in Bledom z ostalim delom države, morajo biti domačini in tujci pripravljeni na zastoje. Hkrati namreč še vedno poteka tudi prenova ceste Jesenice - Gorje - Bled, ki bi lahko služila kot obvoz. 

Tudi na gorenjski AC bodo zastoji

V sredo, 22. 6. bo oviran promet med priključkoma Šmartno in Brod proti Kranju. Od 8.30 ure dalje bo zaprt odstavni in po 15. uri še vozni pas. V času prometnih konic so možni zastoji. V četrtek, 23. 6. po 9.30 uri, bo zaprt odstavni pas in promet bo omejen na 80 km/h.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Sara_Hardey
    Sara_Hardey 16:56 19.junij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel .......... >>>>>>>>>>> Www.OrdCash.Com.