Slovenija
29998 ogledov

Pozor, nalivi, toča. Tako se bo gibalo

Vožnja v dežju slabo vreme Profimedia
Pred nami spet hladna fronta.

V petek bo oblačno, čez dan se bo dež ponovno razširil nad večji del Slovenije, zapihal bo tudi veter, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Jutranje temperature bodo od 6 do 10, na Primorskem okoli 14 stopinj Celzija. Padavine se bodo čez dan krepile in razširile nad večji del Slovenije. Lahko tudi zagrmi. Ob morju bo pihal jugo, drugod bo zapihal severovzhodni veter, na Primorskem zvečer burja. Popoldanske temperature bodo od 8 do 14, na Primorskem od 15 do 20 stopinj Celzija.

 | Avtor:

V noči na soboto bo dež povsod ponehal. V soboto bo sončno z občasno zmerno oblačnostjo. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Burja bo dopoldne ponehala. V nedeljo bo pretežno jasno in čez dan topleje. Tudi v ponedeljek bo sončno in toplo, zapihal bo jugozahodni veter.

Da bo petek "vremensko pester," dodajajo na portalu Neurje.si. "Obeta se nam nov izrazit prehod hladne fronte z nevihtami, ki jih bodo ponekod spremljali močni, lahko tudi dolgotrajnejši nalivi. Ni izključen tudi pojav sodre ali manjše toče," so zapisali. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Avatar drecos
    drecos 11:37 07.maj 2021.

    same izmisljotine

  • Avatar tuljan
    tuljan 09:32 07.maj 2021.

    SSAHARSKO ZLATO JE LETELO Z NEBA UPAM DA NE OBDAVČIJO

  • bi_ba 01:03 07.maj 2021.

    Kje je pa tako obljubljani saharski pesek? Nikjer ga ni bilo. Te napovedi so kr neki!