Slovenija
5111 ogledov

Zaradi dveh nesreč stali v 10-kilometrskem zastoju

Kolona na avtocesti, Grosuplje zurnal24.si
Obstala je celotna južna obvoznica.

Zaradi dveh prometnih nesreč je bil dlje časa zaprt prehitevalni pas na dolenjski avtocesti. Nesreči sta se zgodili med predoroma Debeli hrib in Mali Vrh proti Novemu mestu. Čeprav so posledice nesreč že odstranili, so posledice čutili še več ur.

Zaradi nesreč je stala celotna južna ljubljanska obvoznica v smeri Malenc. Okoli 18. ure je bil zastoj dolg 10 kilometrov in 800 metrov, zaradi česar se je potovalni čas podaljšal za 48 minut. 

Zaradi popoldanske prometne konice so bili tekom popoldneva zastoji na mestnih obvoznicah in iz smeri večjih mest. Ob 18.25 je bil zaradi prometne nesreče na pomurski avtocesti med Svetim Jurijem ob Ščavnici in Vučjo vasjo proti Murski Soboti zaprt prehitevalni pas. Pred tem so bili zastoji na ljubljanski severni obvoznici od Kosez proti Zadobrovi in celotni južni obvoznici proti Dolenjski ter na primorski avtocesti od Vrhnike proti Ljubljani.

Zaprta bo štajerska avtocesta

Dars opozarja, da bo zaradi nujnih vzdrževalnih del štajerska avtocesta med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani zaprta danes od 22. ure, do nedelje do 16. ure. Zaprt bo tudi uvoz Trojane, proti Mariboru in proti Ljubljani. Obvoz bo po vzporedni regionalni cesti.

V soboto bo med 8. in 15. uro na primorski avtocesti med Kozarjem in Brezovico proti Kopru zaprt en prometni pas.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Sulinna
    Sulinna 00:20 17.november 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top