Slovenija
2396 ogledov

Pozor, NLB v teh krajih zapira poslovalnice

NLB
1/3
Anže Petkovšek Poslovna stavba NLB na Trgu republike
Iz naše največje banke so sporočili, da bo 31. maja svoja vrata zadnjič odprlo pet njihovih poslovalnic.

"Spremenjene navade bodo prav gotovo tudi v prihodnje bistveno vplivale na obisk naših poslovalnic, zato smo se na podlagi analize ključnih kriterijev, kot so rentabilnost, potencial za širitev in geografska umeščenost ter predvidenih razmer na trgu odločili, da v letu 2023 nadaljujemo z optimizacijo naše poslovne mreže. Tako bodo 31. maja NLB Poslovalnice Koseze, Mirna, Prevalje, Rogašovci in Trzin zadnjič odprle svoja vrata," so sporočili iz NLB.

Stranke so o spremembi obvestili, poskrbeli so tudi za prenos poslovanja v drugo, njim najbližjo enoto, lahko pa jo bodo izbrale tudi same. Pri NLB zagotavljajo, da prenos poslovanja ne bo prinesel nobenega dodatnega dela ali stroškov, prav tako se ne bodo spremenile njihove pogodbe ali storitve, številke računov in plačilnih kartic.

NLB, banka, bankomat, položnice | Avtor: NLB NLB

Bankomati ob enotah, ki se zapirajo, za zdaj ostajajo na sedanjih lokacijah, tako da bodo z njihovo pomočjo uporabniki tudi v prihodnje lahko dvigali in polagali gotovino, pregledovali stanje na računu in zastonj plačevali položnice, saj jim za slednje banka ne bo zaračunala nadomestila.

"Zadnja leta naše stranke vedno več uporabljajo sodobne, digitalne tržne poti: spletno banko Klik in mobilno banko Klikin, ki je vedno dobesedno pri roki, spletne nakupe pa potrjujejo z mobilno denarnico NLB Pay. Z video klicem bančnega strokovnjaka jim je na voljo večina storitev in pomoč ter podpora v različnih situacijah - 24 ur na dan, 7 dni na teden," svojo odločitev še utemeljujejo pri NLB.

NLB | Avtor: Boštjan Tacol Boštjan Tacol
dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Ender3 18:15 04.maj 2023.

    Kaj, ko bi NLB v celoti zaprli skupaj z Brodnjakom..Model je, silnega denarja vreden in še, desna politika mu diši.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 14:47 04.maj 2023.

    Zapirajo zato da bi imel Brodnjak še višji dobiček.