Slovenija
14782 ogledov

Pozor, nov odpoklic potencialno nevarnega izdelka

Hrenovke Profimedia
Prehranski izdelek, ki ga umikajo, imajo pogosto na jedilnikih številne slovenske družine.

Podjetji Celjske mesnine d.o.o. in Lidl Slovenija sta iz prodaje odpoklicali izdelek piščančje hrenovke Z'dežele 500g. Izdelek odstranjujejo iz prodaje, saj je bilo ugotovljeno, da lahko vsebuje tujek.

LOT izdelka je 1332604.

Podjetji kupce prosita, da izdelek vrnejo v katerokoli Lidlovo trgovino, kjer jim bodo povrnili stroške, tudi brez brez predložitve računa. Če to ni mogoče, pa naj ga zavržejo, so še sporočili iz podjetij.

Nakupovalni voziček Pozor Slovenija Nov odpoklic! Izdelek je nevaren! Hofer Zdravje Odpoklici kar dežujejo, zdaj na seznamu še to priljubljeno sadje iz Hoferja

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 05:26 09.december 2023.

    Kdaj bomo začeli kaznovat trgovca, ki nam v katalogu in spletu ponuja vse mogoče, tudi nevarno hrano? Namesto da nas vsakodnevno bombardirajo z reklamami naj raje denar usmerijo v varno hrano, ali pa jim naložite denarno kazen da bo glava bolela tudi njih.

  • Ender3 17:59 08.december 2023.

    Hrenavke so že pregovorno polne odpadkov. Če jim ne uspe prodati naj jih pošljejo na Trstenjakovo tam prebavijo vse razen trenutne vlade, ki jim povzroča hudo zgago..

  • rd2dmk2 17:05 08.december 2023.

    počasi me zloba premaguje in si mislim naslednje. vzames vso svinjarijo jo zapokaš, daš v štacuno in prodaš, zraven pa objaviš da je neužitno ali neuporabno. in računaš da se lenemu folku ne bo ljubilo nazaj nosit. mam predlog. vsakemu, ...prikaži več ki se ga zaloti z okvarjeno robo na polici kazen. ampak ne v stilu mal požugat. o ne. kar si letos imel prometa, ne dobička za zapleni, vsi primeri dajo na kup in na koncu leta se potala med polnoletne državljane. vsakemu enako. poj nej pa še -vršte stran.