Slovenija
25 ogledov

Pozor: ovce na cesti

Neznanec je s tem, ko je preščipnil ograjo na pašniku pod glavno cesto Kozina–Čr Žurnal24 main
Pašnik. Neznanec preščipnil ograjo. Nevarnost, da ovce zaidejo na cesto.

Policijska postaja Kozina je v sredo obravnavala nekoliko nenavadno kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari.

Neznanec je namreč tik ob glavni cesti Kozina–Črni Kal pri vasi Petrinje na več mestih namerno preščipnil kovinsko žico ograjenega pašnika, kjer se sicer pasejo ovce.

Prerezali že tretjič
Ker primer ni bil prvi, tokratna poškodba je bila namreč že tretja v zadnjem času, policisti intenzivno zbirajo informacije, da bi izsledili storilca.

Hujše posledice
"Tako dejanje bi lahko imelo tudi hujše posledice, saj obstaja nevarnost, da bi ob poškodovani žici na cesto prišle živali, ki se sicer pasejo v ograjenem pašniku," je povedal Marko Kastelic, tiskovni predstavnik Policijske uprave Koper.

Trčijo lahko v avtomobile
Ob tem koprska policija opozarja vse udeležence v cestnem prometu, ki vozijo na tej relaciji, naj bodo zelo pozorni. Če bi se dejanje namreč ponovilo, bi lahko živali zašle na cesto in trčile v mimoidoče voznike avtomobilov.

Obvestite policijo
Občane, ki bi o dejanju karkoli vedeli, prosijo, naj o tem obvestijo Policijsko postajo Kozina ali pa pokličejo na številko 113.

Osebno maščevanje?
"Na vprašanje o razlogih bomo mogoče lahko odgovorili šele takrat, ko bomo ugotovili, kdo je storilec, in z njim opravili razgovor," pa Kastelic odgovarja na vprašanje, zakaj nekdo lastniku pašnika vztrajno uničuje ograjo in povzroča splošno nevarnost ter ali je razlog osebno maščevanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.