Slovenija
1310 ogledov

Pozor, popolna zapora na cesti

Zapora Drenikove MOL
Zaradi del do ponedeljka zaprta Verovškova ulica pri križišču z Drenikovo

Zaradi rekonstrukcije ceste in obnove vročevoda je do ponedeljka za ves promet zaprta Verovškova ulica pri križišču z Drenikovo ulico v Ljubljani. Kot so sporočili z Mestne občine Ljubljana, je obvoz urejen po Dunajski, Tivolski in Celovški cesti. Po spremenjeni trasi bodo vozili tudi avtobusi na liniji 22.

Kot so še pojasnili na ljubljanski občini, bo od ponedeljka naprej na Drenikovi ulici promet ponovno potekal enosmerno in bo urejen v smeri proti Dunajski cesti.

Mestni avtobusi na liniji 22 bodo vozili po spremenjeni trasi, in sicer Dunajska, Tivolska in Celovška cesta.

V sklopu preureditve dela Drenikove ulice bodo več prostora dobili pešci in kolesarji, preurejeno bo tudi križišče s Celovško cesto. Dela naj bi bila zaključena do 10. decembra, izvedla jih bo družba Prenova-gradbenik, vrednost vseh del pa je skoraj 2,7 milijona evrov brez DDV.

Poleg prenove ulice, ki predstavlja del diagonalne prometne povezave med Bežigradom in Šiško, ter ureditve površin za kolesarje in pešce bo Energetika Ljubljana izvedla tudi prenovo plinovodnega in vročevodnega omrežja med Maurerjevo ulico in Celovško cesto.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.