Slovenija
44593 ogledov

Pozor, trgovine in banke se bodo zaprle bistveno prej

Trgovina
1/2
V tem in prihodnjem tednu ne pozabite, da se v petek vrata nekaterih ustanov zaprejo prej.

Zaradi prihajajočih praznikov bodo marsikje ta in prihodnji petek odpiralni časi spremenjeni. Iz Združenja bank Slovenije so sporočili, da bo v času pred božičnimi in novoletnimi prazniki veljal enotni odpiralni čas vseh poslovalnic bank in hranilnic, članic Združenja bank Slovenije. Poslovalnice bodo v petek, 24. decembra, in v petek, 31. decembra, odprte do 12. ure. 

Pravočasno po nakupih

Spremenjeni bodo tudi odpiralni časi trgovin. Vse trgovine bodo na praznične dni zaprte, torej 25. in 26. decembra ter 1. in 2. januarja. Prilagojen delovni čas bo večina trgovcev imela tudi v petek, 24. decembra, in petek, 31. decembra. 

Prodajalne Mercator bodo na navedena datuma odprte do 18. ure. 

Spremenjen delovni čas bo tudi v vseh Intersparih, in sicer bodo ti odprte od 7. do 17. ure. Vse trgovine Spar bodo odprte do 17. ure. 

Trgovine Tuš bodo v petek, 24. decembra, in petek, 31. decembra, odprte do 17. ure. Ostale delovne dni poslovalnice poslujejo po rednem delovnem času.

Lidlove prodajalne bodo na omenjena dva petka odprte od 8. do 17. ure. 

Večina prodajaln Hofer bo 24. decembra odprta od 8. do 18. ure, v petek, 31. decembra pa od 8. do 17. ure. Na oba navedena datuma bodo naslednje poslovalnice v Ljubljani odprte že od 7.30, in sicer Ljubljana Brdo, Ljubljana Kranjčeva, Ljubljana Njegoševa, Ljubljana BTC in Ljubljana Dunajska. 

Prodajalne Eurospin bodo 31. decembra odprte od 8. do 17. ure. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • Pepe007 09:46 23.december 2021.

    Joj, groza, trgovine bodo 2 (DVA) dneva zaprte. Huda lakota je na obzorju. Da o žeji niti ne govorimo. Za banko pa seveda rabiš dopust. Kaj točno pa bi delal na banki? Kak kredit za nakup nepremičnine bi že moral ...prikaži več iti tja urejati. Še kaj? Nov dokument pri moji banki zadošča scan dokumenta poslal po elektronski poti.

  • Avatar Ollaliolla
    Ollaliolla 00:36 23.december 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • eminenca 15:53 22.december 2021.

    za razliko od lanskega leta, ko je bilo vse komplet zaprto 2x po 3 dni, smo jo letos še kar dobro odnesli ... 3 dni doma bit je pa res kar dolgčas ... nekako smo se navadili štacun in predvsem ...prikaži več razvadili ... kaj za prigriznit, pa kaj za popit al pa eno al drugo in to paše ... jebi ga