Slovenija
1878 ogledov

Pozor: Na več cestah po državi promet stoji

Zastoj na avtocesti Promet.si
Zaradi prometne nesreče je zaprt del podravske avtoceste, nastajajo zastoji.

Zaradi prometne nesreče je zaprta podravska avtocesta med priključkoma Podlehnik in Zakl proti Gruškovju. Na avtocesti je nastal zastoj, obvoz za osebna vozila je po vzporedni cesti, poroča prometno-informacijski center za državne ceste.

Tudi na ljubljanski obvoznici in primorski avtocesti

Po podatkih prometno-informacijskega centra je na podravski avtocesti med priključkom Podlehnik in mejnim prehodom Gruškovje proti Hrvaški okoli štirikilometrski zastoj. Gost promet je tudi pri predoru Karavanke v smeri Ljubljane.

Zastoj je tudi na ljubljanski obvoznici pred razcepom Kozarje iz smeri severne obvoznice od Podutika in na južni obvoznici od razcepa Malence proti Brezovici oz. proti Kopru. Potovalni čas se podaljša za približno 20 do 30 minut.

Prav tako je okoli trikilometrski zastoj na primorski avtocesti pred predorom Dekani proti Kopru ter dva kilometra zastoja proti Ljubljani. Potovalni čas proti Kopru se podaljša za približno 15 minut, proti Ljubljani pa za približno 10 do 15 minut.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.