Slovenija
19 ogledov

Prazniki topli in osvežujoči

(Foto: BOBO) Žurnal24 main
Praznični konec tedna bomo lahko izkoristili tudi za sprehode po naravi. Obeta se nam namreč sončno in toplo vreme, le da nas lahko občasno presenetijo kratkotrajne plohe in nevihte.

Če gre verjeti vremenoslovcem, nas med velikonočnimi prazniki čaka razmeroma lepo vreme. Visoke temperature, ki smo jih deležni te dni, naj bi se nadaljevale tudi konec tedna in na praznični ponedeljek. Občasno nas bodo morda zmotile kratkotrajne plohe in nevihte, a zaradi razmeroma visokih temperatur bodo te na nas delovale osvežilno.

 

Več o vremenu ...

... si preberite na našem spletnem portalu www.vreme.net.

Skratka, čaka nas lep prazničen konec tedna. Če bi ga radi delili tudi z nami, nam lahko pošljete tudi fotografije ali videoposnetke. To vam omogoča Žurnalova naveza. Fotografije nam tako pošljite na mobilno številko ali elektronski naslov naveza@zurnal24.si. Mobilna številka za pošiljanje SMS-ov ali MMS-ov s slikami: 4224. Pred besedilo oziroma v polje Zadeva vpišite ključno besedo NAVEZA. Za fotografijo vam bomo plačali 20 evrov, če jo bomo objavili v časniku Žurnal24 ali tedniku Žurnal. Fotografije, objavljene na spletnem portalu, se ne honorirajo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.