Slovenija
11 ogledov

Prebivalci Prul, pazite na svoje pse!

pes Shutterstock
Uporabnik Facebooka vse Prulčane obvešča, da nekdo na cesti pušča strup.

"Prebivalce Prul, predvsem lastnike psov in družine z majhnimi otroki, bi rad opozoril, naj v okolici Mercatorja in med okoliškimi bloki zelo pazijo na svoje pse in otroke. Kot kaže, imamo namreč hudega duševnega bolnika, ki pušča strup, na katerega je včeraj naletela naša Luna. Žal ni preživela in smo se morali od nje posloviti," je na Facebooku kot opozorilo zapisal Matic Klemenc.

Poziva tudi vse, ki se gibljejo v okolici, da so pozorni, če bodo opazili koga, ki bi metal ostanke hrane v grmovje ali na zelenico. "Če vam uspe, si storilca dobro oglejte, in to javite na policijo. V bližini so namreč šola in vrtec ter otroško igrišče".

Če sumite, da je vaš pes pojedel strup, žival čim prej pripeljite k veterinarju, saj je nujno izpiranje želodca ali pa celo operacija.

Za mučenje živali so sicer zagrožene visoke denarne kazni in zapor do enega leta.

Komentarjev 2
  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 21:15 31.januar 2013.

    Ne vem zakaj se takih stvari bolj ne obvesca. Na prulah bi morali biti obesena opozorila, ki bi opozarjala na tega psihopata. Upam, da ga policija najde in zapre v bolnisnico.

  • Rok Prijatelj 15:22 31.januar 2013.

    Moje iskreno sožalje Matic Klemenc za vašo izgubo Lune. Kar se pa tiče tega manijaka pa boljše,da ne izvem kdo je ta izrodek. Ker pol ga ne reši živa duša.