Slovenija
690 ogledov

Pred nami kisel konec tedna

Vremenska napoved za jutrišnji dan. (Foto: Zurnal24) Žurnal24 main
Vremenska napoved za konec tedna, ki je pred nami, ni nič kaj preveč obetavna.

Ponoči se bo postopoma povečala oblačnost, jutri bo zmerno do pretežno oblačno. Sprva bo jasno le še na jugu države. V zahodni Sloveniji bodo popoldne lahko manjše padavine. Po podatkih Agencije RS za okolje bodo najnižje jutranje temperature od 6 do 10, na Goriškem in ob morju okoli 12, najvišje dnevne od 17 do 22, na Primorskem do 24 stopinj Celzija.

Več o vremenski napovedi: vreme.net.

V soboto bo na vzhodu večinoma oblačno, popoldne bo tam občasno deževalo. Drugod bo večinoma suho, več jasnine bo na jugu in zahodu. V nedeljo bo po večini suho, v ponedeljek bodo možne manjše padavine. Padavine naj bi nas bolj ali manj spremljale skozi celoten naslednji teden.

Kot smo pisali že pred dnevi v članku Poletja je konec, je Slovenijo v teh dneh zajela hladna fronta s temperaturami do 20 stopinj v notranjosti in 23 stopinj Celzija čez dan na Primorskem. Še vsaj teden dni se temperature naj ne bi dvignile nad 25 stopinj Celzija. V ponedeljek je nad 1.300 metri nadmorske višine tudi že zapadel sneg, kar pa se v tem poletju ni zgodilo prvič. Spomnimo, konec julija je namreč na Kredarici čez noč zapadlo kar 25 centimetrov snega.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.