Slovenija
65858 ogledov

Pred nami sprememba vremena, dež, dosegla nas bo hladna fronta

Vreme: Ne bo še miru. To lahko pričakujemo. - Oblaki Profimedia
Prihajajo padavine.

Na svojem Facebook profilu vremenoslovci Neurja.si napovedujejo, da se bo sončno, stabilno in zelo toplo vreme nadaljevalo še nekje do sredine prihodnjega tedna, nato prihaja več oblakov in padavine. 

Temperature, nadaljujejo, se bodo v prihodnjih dneh tudi ponekod v notranjosti Slovenije približale vse do 30 stopinj Celzija. Najtopleje bo predvidoma ob začetku prihodnjega tedna, ko bodo tudi jutra nekoliko toplejša. 

Nekaj ploh že v nedeljo 

Vremenoslovci na Arsu dodajajo, da bo nekaj ploh že v nedeljo popoldne, medtem ko bo v ponedeljek spet sončno in rzmeroma toplo. 

Po njihovih napovedih bo nato v torek in sredo nad severno in vzhodno Evropo območje visokega zračnega tlaka, nad zahodno Evropo pa bo ciklonsko območje, ki se bo najverjetneje v drugi polovici tedna pomaknilo nad srednjo Evropo in v severno Sredozemlje. Najverjetneje bo hladna fronta v petek ali soboto dosegla tudi naše kraje.

Vremenoslovci na Arsu napoved sklenejo z besedami, da bo v torek in sredo pri nas še precej sončno in suho ter zelo toplo, po nižinah vse do 30 stopinj Celzija. 

Od četrtka naprej bo predvsem v zahodnem in osrednjem delu Slovenije bolj oblačno, povečala se bo verjetnost za padavine. Še bo razmeroma toplo. Ob koncu obdobja do 19. septembra se bo verjetnost za padavine spet zmanjšala.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso
Vročinski val Prognoza Slovenija Resna opozorila zaradi vremena, ki nas čaka

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.