Slovenija
32 ogledov

Pred nogometom brez mrzlega piva

(Foto: Zurnal24) Žurnal24 main
Pred nogometno tekmo z ZDA smo Slovenci postali žejni. Ko smo preverjali možnosti za nakup samoohlajevalnega soda CoolKeg, so nam v distribucijskem centru Pivovarne Laško dejali, da jih nimajo več.

"Vse, kar dobimo, takoj prodamo. Trenutno nam ne dobavljajo zadostne količine. Pokličite nas jutri zjutraj in rezervirajte, če bomo dobili nove zaloge," so nam dejali v distribucijskem centru Pivovarna Laško na Letališki cesti v Ljubljani, ko smo poskušali opraviti nakup samoohlajevalnega soda CoolKeg. Kot pravijo, je v času nogometnih tekem povpraševanje nenormalno zraslo in strank ne dohajajo več.

CoolKeg: s potegom ročice se sod ohladi in en dan drži nizko temperaturo.

Direktor marketinga v Pivovarni Laško Jure Struc pa nam je na povpraševanje, ali beležijo resnično tako veliko povpraševanje, odgovoril: "Tega nimamo v velikih količinah. Lahko se zgodi, da v primeru lepega vremena kdaj zmanjka zalog."

Za vse tiste, ki ste imeli smolo tako kot mi, imamo preprost recept za hitro hlajenje te zlate tekočine. V vedro s steklenicami natočite hladno vodo, ki ji dodajte še led in pest soli. Sol namreč zmanjšuje ledišče, zaradi česar se voda lahko ohladi pod temperaturo ledišča, ne da bi se spremenila v led.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.