Slovenija
41 ogledov

Predsednik podmladka NSi ostaja Vrtovec

Predsednik Mlade Slovenije Jernej Vrtovec je predstavil vse podrobnosti pobude. Žurnal24 main
Delegati podmladka NSi so za prihodnji dve leti za svojega predsednika vnovič izvolili Jerneja Vrtovca.

Po izvolitvi je Jernej Vrtovec, ki bo na čelu podmladka že tretji mandat, napovedal, da bo imel podmladek še odločilnejšo vlogo v NSi. Na naslednjih parlamentarnih volitvah si tako želijo, da bo v DZ izvoljen še kakšen mlad predstavnik NSi več.

Kot so sporočili iz Mlade Slovenije (MSi), je Vrtovec napovedal, da lahko NSi na naslednjih volitvah pride do boljšega rezultata le z močnim podmladkom. Tako ciljajo na podvojitev poslanskih mest.

"NSi ima zelo aktiven podmladek"

Predsednica NSi Ljudmila Novak je v nagovoru zbranim na kongresu dejala, da je zadovoljna, da ima NSi zelo aktiven podmladek, ki je močno pripomogel tudi k vrnitvi stranke v parlament. Prepričana je, da je NSi priložnost za desnico prav zato, ker ima močan in aktiven podmladek.

Med mladimi na razpravi tudi vidni člani NSi

Volilni kongres MSi je sicer potekal pod naslovom Mladi sledimo idealom in je v znamenju razprave o aktualnih političnih zadevah, finančni in gospodarski krizi ter aktualni problematiki, s katero se soočajo mladi v Sloveniji. Razpravi so se poleg članov podmladka pridružili tudi nekateri vidni predstavniki NSi.

Danes so volili tudi podpredsednike podmladka. Izvoljena sta bila Matej Hrast in Federico Victor Potočnik.

Komentarjev 5
  • Oxxo 22:21 03.marec 2013.

    Kdaj se bo NSi notranje očistila homosexualnih članov? Teh ni malo... Kako jih NSi sprejema, če pa živijo v nasprotju z "vrednotamI", ki jih zagovarjajo - npr. tradicionalna družina, cerkev, itd.

  • Oxxo 22:18 03.marec 2013.

    Ritoliznik!

  • ennanova 10:58 03.marec 2013.

    Aktivno proti korupciji in sprenevedanju politike, izjava za javnostPolitiki se še naprej sprenevedajo in zanikajo realnost; pravzaprav z njo nimajo več stika. Nočejo razumeti, morda pa so res tudi mentalno nesposobni, da bi bili zmožni dojeti kaj jim sporoča ...prikaži več ljudstvo. Nismo ovce, ljudstvo vam ne bo več nasedalohttp://za-misli.si/subkultura/825-aktivno-proti-korupciji-in-sprenevedanju-politike-izjava-za-javnost