Slovenija
30 ogledov

Predvsem po oblačilih

“Največ povpraševanja je vselej po oblačilih; malčki jih namreč zelo hitro prera Žurnal24 main
Za družine. V Izoli v soboto sejem rabljenih oblačil in otroške opreme.

Predvsem otroška oprema je zelo draga, voziček na primer pa je po dveh letih, kolikor ga povprečno otrok potrebuje, še vedno v dobrem stanju, saj ga ne uniči, in ga lahko uporablja še kakšen otrok. Zato smo se pred približno tremi leti odločili, da organiziramo sejem rabljenih oblačil in opreme, kjer bodo lahko ljudje po občutno nižji ceni kupili stvari, ki lahko v današnjih razmerah marsikomu pridejo prav,” meni Barbara Motoh Bračanov, predsednica izolskega društva prijateljev mladine.

V soboto tako vabijo na sejem otroške opreme, oblačil, igrač in knjig. V izolskem parku Pietro Coppo bo prireditev potekala od 10. do 15. ure.

Čas za prijavo še danes
Rok za prijave za prodajo svoje opreme na eni izmed brezplačnih stojnic, ki jih bodo postavili v parku, poteče jutri. Prijave sprejemajo na telefonsko številko 040 385 529. “Nekaj staršev se je že odločilo za sodelovanje, dejansko pa bomo šele v soboto videli, koliko jih bo prišlo. Odziv v prejšnjih letih je bil kar zadovoljiv, zato smo sejem ponovili. Precej pa je odvisno seveda tudi od vremena, na sončen dan je precej več ljudi, ki si pridejo sejem ogledat in spotoma še kaj kupit,” dodaja Motoh Bračanova. Največ povpraševanja je vselej po oblačilih; malčki jih namreč zelo hitro prerastejo in marsikatero ostane kot novo.

Prigrizki in delavnice
Prispevek. Za lakoto, ki se bo morebiti pojavila med sejmom, bodo poskrbeli na stojnici z eksotičnimi prigrizki, dolgčas najmlajših pa bodo preganjali z likovnimi delavnicami. Vsem tistim, ki bodo društvu prijateljev mladine namenili prostovoljni prispevek, bodo podarili plišasto živalco po izbiri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.