Slovenija
28 ogledov

Prenos podatkov v času prvomajskih praznikov

prenos podatkov Saša Despot
Številni Slovenci se za prvomajske praznike že podajo na Hrvaško. Pazljivo pri prenosu podatkov! Telekom Slovenije je za ta čas pripravil posebno akcijo.

Telekom Slovenije je svojim uporabnikom, ki bodo v času prvomajskih praznikov (od jutri do vključno nedelje, 3. maja) na Hrvaškem vklopili podatkovni paket HT Internet, omogočil, da jim bo v omrežju operaterja Hrvatski Telekom za 10,95 evra do konca maja na voljo 5 GB prenosa podatkov pri polnih prenosnih hitrostih.

S 1. junijem 2015 bo ponovno veljala redna ponudba HT Internet, ki za 20 evrov mesečno omogoča prenos podatkov v omrežju operaterja Hrvatski Telekom z 1 GB prenosa podatkov pri polnih prenosnih hitrostih, nato pa se hitrost spremeni na 64 kb/s v smeri do uporabnika in 64 kb/s v smeri od uporabnika.

Simobilove cene

"Pri nas nimamo posebne akcije, imamo pa povsem konkurenčno ponudbo," odgovorijo pri Simobilu. Izberete lahko tarifo EU neskončno, ki vključuje omejitve dnevne uporabe, t.j. 1000 min, 1000 SMS in 500 MB na dan in to za 2,99 evra.

Za mesec dni si lahko v tujini Simobilovi naročniki vklopite tudi opcijo Tujina 1GIGA. Za 9,99 evrov na mesec boste z vključeno količino 1 GB mobilnega interneta brezskrbno brskali po spletu v sedmih državah: na Hrvaškem, v Avstriji, Srbiji, Makedoniji, Bolgariji, Belorusiji in Liechtensteinu. Dodaten 1 GB prenosa si zagotovite za 4,99 evra.

Komentarjev 1
  • Filipka 11:34 23.april 2015.

    Spet banalno favoriziranje simobila in telekoma, kot da sta edina operaterja v sloveniji. Dajte še za ostale operaterje naredit podobno "raziskavo".