Slovenija
57 ogledov

Prenovljena časopisa Žurnal24 in Žurnal

Žurnal24 Dejan Mijović
Nacionalna časopisa. Novice iz regij odslej med najmočnejšimi nacionalnimi zgodbami.

Z današnjim dnem izhaja Žurnal24 v enotni, nacionalni izdaji. Najpomembnejše regijske novice bomo objavljali na prvih straneh časopisa, v rubrikah Slovenija ali v temi dneva. Na enak način bomo prenovili tudi sobotni Žurnal. Prvi Žurnal po počitnicah izide v soboto.

Tako bodo vse najpomembnejše vesti v državi objavljene na najbolj branih prvih straneh. Ne bo več regijskih strani, bo pa še naprej možno regijsko oglaševanje.

Še naprej bosta oba časopisa sledila povsem enaki uredniški politiki kot doslej, kar pomeni, da bomo drugačni, kot so drugi časopisi, z drugačnim pogledom na dogodke, z drugačno ponudbo novic in z informativnimi presenečenji za bralce vsako jutro. Včerajšnja novica za nas ni več novica, če ni v njej kaj novega, drugačnega.

Vzemite Žurnal24 že na postaji

Nekoliko se bo spremenila tudi distribucija, a ne veliko. Čez kak mesec ne bo več Žurnala24 na avtobusih, bomo pa zato povečali število izvodov v stojalih na avtobusnih postajah. Ne pozabite ga torej vzeti iz stojala, še preden vstopite v avtobus. Ponekod, kjer so stojala zelo blizu, bomo njihovo število razredčili. Če torej ne boste našli več stojala, kjer ste doslej dobili časopis, je zagotovo zelo blizu drugo stojalo, kjer ga lahko vzamete.

Te spremembe so posledica potez uprave Žurnala medie, da izboljša finančno kondicijo podjetja, in sicer tako, da zmanjšamo stroške in povečamo, tudi z manj zaposlenimi, finančno učinkovitost, s katero bo podjetje veliko lažje doseglo svoje poslovne cilje. Po drugi strani pa bralcem in oglaševalcem na trgu še naprej ponujamo vseh pet medijev, ki jih izdajamo.

Poleg Žurnala, najbolj branega časopisa, in Žurnala24, najbolj branega splošno informativnega časnika, so to še najbolj obiskan časopisni spletni portali zurnal24.si, vremenski portal vreme.net in kuharski portal jazkuham.si. Njihovo moč ob boljši finančni kondiciji želimo v prihodnosti še okrepiti, hkrati pa je naš cilj razviti in na trgu ponuditi tudi nekatere nove medije.

Goran Novković, predsednik uprave in odgovorni urednik Žurnala24 in Žurnala

Komentarjev 12
  • Mr.Bean 10:41 23.avgust 2011.

    mene pa zanima kdo je ta lepa deklica na sliki....

  • davy 23:22 22.avgust 2011.

    Iz verodostojnih virov vem, da se je danes poleg odpuščenim delavcem grozilo tudi tistim ki so ostali, kot npr, da tudi njih čaka podobna usoda, če ne bodo delali še več neplačanih nadur, vikendov...,Skrajni čas da to izkoriščevalsko podjetje obišče ...prikaži več delavska inšpekcija!P.sMe res zanima, če si je Novkovič znižal plačo in ostale dodatke kot del optimizacije stroškov!?

  • jurij 17:08 22.avgust 2011.

    Mislim , moraš res bit bebec da se hvališ z neko branostjo časopisa ki je zastonj.Pa še beden je.