Slovenija
194 ogledov

Prepričan, da mu nagajajo

Gregor Veličkov je prepričan, da mu nagajajo, ker je kot nov obraz na novogorišk Žurnal24 main
Gregor Veličkov. Kandidat za župana ogorčen zaradi odstranjenih plakatov.
Odvetnik za župana
Pobuda. Odvetnik Gregor Veličkov je lani dosegel, da so šli Mipovi obrati v Kromberku v času stečajnega postopka v najem. Danes je v njih 70 zaposlenih. Če njegova pobuda ne bi uspela, proizvodnje v Mipu najverjetneje ne bi bilo nikoli več.

S prstom ne morem pokazati na nikogar. Rečem lahko samo to, da so bili plakati strokovno odstranjeni, kar daje slutiti, da so jih odstranile službe, ki so počistile Bevkov trg, ali službe, ki plakatirajo po mestu. Kdo stoji za tem, pa naj ljudje sami presodijo,” je odstranitev propagandih plakatov z Bevkovega trga komentiral neodvisni kandidat za novogoriškega župana odvetnik Gregor Veličkov.

Njegova lista je namreč v nedeljo na Bevkovem trgu pripravila celodnevno predvolilno prireditev Etnološki dan. V ponedeljek zjutraj, še pred odprtjem prvih trgovin, so bili njihovi plakati odstranjeni, čeprav v listi trdijo, da so zanje imeli potrebno dovoljenje.

Odnesli so jim oder
Podobno so v Listi Gregorja Veličkova zaznali tudi nestrpnost Kluba Goriških študentov (KGŠ). Čeprav je lista pridobila vsa ustrezna dovoljenja za izvedbo predvolilne prireditve za mlade na lokaciji Poletne scene in se z lastnikom tam postavljenega odra dogovorila za njegovo podaljšano uporabo po zaključku letošnje Poletne scene, je namreč KGŠ naročil odstranitev odra. Zaradi tega danes zvečer ne bo načrtovanega koncerta skupin Scuffy Dogs, Veto in Woli Wo. Tudi v tem primeru Veličkovu in njegovim privržencem smrdi po nagajanju, saj je tik pred začetkom zbiranja podpisov za kandidiranje na lokalnih volitvah odstopil predsednik KGŠ, ki zdaj kandidira za mestnega svetnika na eni od list. V Listi Gregorja Veličkova vse nasprotnike na volitvah pozivajo, naj se do nedeljskih volitev vzdržijo tovrstnih dejanj.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.