Slovenija
55 ogledov

Prešeren bo pozdravil 3. vstajo

2. Vseslovenska vstaja v Ljubljani Saša Despot
Znan je datum 3. vseslovenske vstaje. Potekala bo na Prešernov dan v Ljubljani.

Odbor vseslovenske ljudske vstaje je sporočil, da so "protestne spletne skupnosti" izglasovale datum 3. vseslovenske vstaje. Potekala bo 8. februarja na ljubljanskem Kongresnem trgu.

"Slovenska politična elita, leva in desna, v vladi in v parlamentu, je s svojimi dejanji, s svojo skorumpiranostjo, s svojo nesposobnostjo in s svojim hlapčevstvom povsem izgubila zaupanje državljank in državljanov. To velja tako za vlado, ki so jo vodili Socialni demokrati, kot za vlado, ki jo zdaj vodi SDS. Na cedilu so nas pustile tudi nove stranke, kot sta Pozitivna Slovenija in Državljanska lista, ki so že izkazale, da so globoko prepredene s korupcijo ali pa so zavezane uničevalni neokolonialistični politiki. In s svojim ravnanjem v vladni krizi politične stranke dokazujejo, da razmišljajo predvsem o tem, kako obdržati svoje politične privilegije. Politična klika zahtev naroda po svojem odstopu ne dojame, noče dojeti in očitno ne bo dojela. Zato posamezniki in različne skupine hočejo in zahtevajo nove proteste, ne glede na morebiten padec vlade Janeza Janše."

Komentarjev 8
  • albert 18:54 22.januar 2013.

    ,@ DarkoNe bo spregledal taki ne zmorejo!

  • feferon 18:48 22.januar 2013.

    Oblast je droga za naše politike.Hm, kako sploh lahko dobimo nekoga, ki bi delal za ljudi in ne za svoje interese.?

  • KLOBO 18:39 22.januar 2013.

    ŠTRAJN , GOVNO JEDNO !!A TE NI SRAM, DAVKOPLAČEVALCI TE FOTRAJO ŽE CELIH 40 LET, TI PA KOT NAJVEČJI ŠIZOFRENIČNI BOLNIK HODIŠ NA TE ULIČNE ŽURKE !!