Slovenija
20 ogledov

Prevarantske srečke

V Ljubljani in Kranju se pojavljajo lažni podporniki Rdečih noskov. Žurnal24 main
Na območju Ljubljane in Kranja se v bližini nakupovalnih središč in različnih dogodkov pojavljajo ekipe, ki se pretvarjajo, da z nagradno igro zbirajo sredstva za Rdeče noske.

Na območju Ljubljane in Kranja se v bližini nakupovalnih središč in različnih dogodkov pojavljajo ekipe, ki se pretvarjajo, da z nagradno igro zbirajo sredstva za Rdeče noske. Tako so danes sporočili iz Društva za pomoč trpečim in bolnim Rdeči noski, ki opravljajo klovnovske vizite otrokom v bolnišnicah.

 

Pet let obstoja

Smeh. V petih letih obstoja so Rdeči noski opravili 418 klovnovskih vizit in nasmejali približno 20 tisoč hospitaliziranih otrok, piše na njihovi spletni strani.

"Ti ljudje, ki imajo običajno s sabo cekar s srečkami, se le izdajajo za naše podpornike. Izdelkov od njih ne kupujte, če pa jih opazite, o tem takoj obvestite policijo," opozarjajo v društvu.

Pazite na priponke
"Srečke po pričevanjih stanejo pet evrov," pravi Natalija Berra iz društva in dodaja, da so ljudi s srečkami opazili tudi v Cityparku pred koncertom skupine El Divo in med Formaratonom.

"Društvo ne izvaja nagradnih iger,"
pojasnjujejo klovni zdravniki in dodajajo, da vse promocijske dejavnosti društva izvajajo ljudje, ki nosijo priponke Rdečih noskov in vam ob nakupu penastih noskov ali majice izdajo originalni račun. "Vse dejavnosti Rdečih noskov so prej tudi napovedane na spletni strani rdecinoski.org," še pravijo. Zlorabe svojega imena pa Rdeči noski niso želeli komentirati.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.