Slovenija
985 ogledov

Previdno na cesti: Prihaja do več zastojev

Zastoj na primorski avtocesti Promet.si
Zaradi zgoščenega prometa prihaja do več zastojev na naših cestah.

Približujemo se še enemu koncu delovnega tedna, zato lahko na cestah pričakujemo zgoščen promet. Po podatkih Prometno-informacijskega centra je zaradi nesreče oviran promet na primorski avtocesti za Brezovico proti Kopru. Zaradi prometne nesreče je bil delno zaprt prehitevalni pas, sedaj pa je promet že sproščen, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. V nesreči naj bi bili udeleženi dve vozili, več informacij trenutno ni na voljo. Nastalo je tudi več zastojev od Ljubljane proti Vrhniki.

Na primorski avtocesti med Postojno in Brezovico prihaja do zastojev na posameznih odsekih proti Ljubljani. Potovalni čas se vam tako podaljša za 30 minut.

Tudi Ljubljana stoji

Zastoje lahko pričakujete tudi na ljubljanski zahodni obvoznici od Kosez proti Brezovici ter na južni ljubljanski obvoznici od priključka Ljubljana center proti Brezovici. Prav tako so nastali zastoji na severni ljubljanski obvoznici od krožišča Tomačevo proti razcepu Zadobrova.

Stanje na cestah | Avtor: Promet.si Promet.si
Promet.si sporoča tudi, da je zaradi prometne nesreče zaprta štajerska avtocesta med izvozom in uvozom Celje zahod proti Mariboru. Nastal je zastoj. Obvoz je možen čez priključek in počivališče Lopata ter nazaj na avtocesto. Ob tem opozarjajo, da prilagodite hitrost trenutnim razmeram in vozite pozorno.

15 minutno zamudo lahko pričakujete tudi na mariborski vzhodni obvoznici pred Malečnikom v obe smeri.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • rokobert 20:46 14.julij 2023.

    So že rešili problem...dvignili so ceno vinjete za "parkirnino"😂🤣.

  • Facja 19:31 14.julij 2023.

    Čas je za dejanja, drugače bo prometni infarkt: 1) Intrerventni zakon za širitev AC. 2) Izgradnja razbremenilne ceste Želodnik-Vodice takoj! 3) Odstavitev Bratuškove. 4) Reorganizacija DARS-a in združitev z DRI, Družbe za državne ceste in ostalih akterjev pod eno firmo. ...prikaži več 4) Sprememba zakonodaje, da omogoča gradnjo ponoči. 5) Pripeljat Kitajce. 6) Zapret razne "trajnostne" nevladnike.