Slovenija
51 ogledov

Pri Svetliku se sproščajo

Ministrstvo za delo Anže Petkovšek
Novi kabinet ministra za delo, družino in socialne zadeve ima kopalnico in sobo za sproščanje.

Na ministrstvu pojasnjujejo, da je to glede na celodnevne obveznosti predstojnika "nujen standard". A tega nimajo na nobenem od ministrstev, ki smo jih povprašali: ne na ministrstvu za finance ne na ministrstvu za gospodarstvo ne na ministrstvu za notranje zadeve, prav tako ne na okoljskem in kulturnem ministrstvu.

Manjši dodatni prostor poleg pisarne ima le minister za promet, minister za šolstvo pa poleg kopalnice še sobo za počivanje, vendar – kot zatrjujejo na šolskem ministrstvu – nista v uporabi.

Nove prostore na Kotnikovi ulici 28 bo ministrstvo za delo najemalo od Dušana Šešoka, šefa Iskre in nekdanjega ministra za finance.

Komentarjev 5
  • Primož Kralj 10:01 16.november 2011.

    Ja, in? Zdaj pišete članek zaradi ene dodatne sobe, ki ji sicer v drugih državah popolnoma samoumevna.. V eni sapi pa MP sporoča, da imajo isto sobo, vendar ni v uporabi (in govorijo, kot da šparajo)?! Mislim, ne delajte muhe ...prikaži več iz slona. Pišite raje o stvareh, ki dejansko vplivajo na mene in moje sodržavljane.

  • Luka Lovše 09:54 16.november 2011.

    In v tej sobi za sproščanje preživijo največ časa, vsaj videti je tako, rahitiki! :(

  • Dongjang 08:54 16.november 2011.

    Soba za sproščanje - mesto kjer se tala stimulacija in nagrada za povečan obseg dela. Stare bunga bunga metode Primoža baskitarista z blondinkami. Upam, da jim vsaj topel obrok trga od plače.