Slovenija
85 ogledov

Pri tatvini ujeli mariborsko tožilko

Šal Polo Ralph Lauren, 85 EUR Žurnal24 main
Tožilstvo že preučuje pogoje za uvedbo morebitnega disciplinskega postopka zoper tožilko.

V mariborskem Europarku naj bi med krajo šala zalotili okrožno državno tožilko Tatjano Kozelj, poroča Požareport.si. Zapisali so, da naj bi se tatvina zgodila pred tremi dnevi v trgovini Peek & Cloppenburg v mariborskem Europarku. Med krajo šala naj bi zalotili okrožno državno tožilko Tatjano Kozelj. Po dogodku naj bi prišli tudi policisti, po poročanju portala pa vodstvo Europarka vztraja pri kazenski ovadbi.

Tožilstvo že seznanjeno

Za pojasnila smo se obrnili na Policijsko upravo Maribor, kjer pa nam zaradi določil zakona o varstvu osebnih podatkov niso mogli odgovoriti.

Bolj zgovorni so bili na vrhovnem državnem tožilstvu. Sporočili so nam, da je bilo tožilstvo "danes seznanjeno, da je bila zoper državno tožilko na Okrožnem državnem tožilstvu Maribor vložena kazenska ovadba zaradi kaznivega dejanja tatvine". O ovadbi bo pristojni državni tožilec odločal skladno z zakonom, vrhovno državno tožilstvo pa v tem trenutku proučuje pogoje za uvedbo morebitnega disciplinskega postopka zoper tožilko, so dodali.

Komentarjev 15
  • zavesten 18:26 21.november 2012.

    tožilci preiskujejo tožilko.bau bau.napaka je bila v začetku,kdo je potrdil te retar.dirane babure da je na veliko sodiščih samo ženski spol.npr.slovenske konjice.tam ni niti enega zaposlenega moškega,so samo ženske ki se jih nebi dotakinil z palico,so pokvarjene,zafrustrirane in sovražijo moške.po ...prikaži več domače povedano so vse grde kot smrt...in take naj sodijo ko so nepotešene po ruglju in se izživljajo nad vsemi,so pa navadno okrajno sodišče.prosim dan ko bodo prišli evropejci z normalnimi zakoni in njih napodli in začeli delat kot treba.prosim pridi evropa,saj pri nas vsi v javnih službah samo gledajo na svojo plačo in kje bodo kaj lahko ukradli....tudi zlovenska ustava je bila napisana za te para.zite

  • titty 18:19 21.november 2012.

    pepe: Povej ti za kaj gre, ker zaradi takih kot si ti, ki vejo za kaj gre pa nič ne naredijo, smo tam kjer smo!!!!

  • sweetdogs 17:44 21.november 2012.

    Kleptomanka? Ker denarja ji ne manjka...