Slovenija
27 ogledov

Pri Trojanah nalet treh vozil

TZ moje mesto 05.11.07 severna ljubljanska obvoznica, avtomobili, promet, cesta, Saša Despot
Na štajerski avtocesti je bil zaradi prometne nesreče v predoru Trojane proti Celju zaprt prehitevalni pas, a so posledice nesreče že odstranili in promet poteka normalno.

Zaradi nesreče je nastal štirikilometrski zastoj, zaradi varnosti pa so zaprli predor Podmilj. Maja Ciperle Adlešič, tiskovna predstavnica PU Ljubljana, nam je sporočila, da je prišlo do naleta treh vozil. Na kraj nesreče sta prišla tudi dva rešilca, vendar po do zdaj znanih informacijah ni bil poškodovan nihče.

Policisti in reševalna vozila so se iz avtoceste in tunela že umaknili, tako da zdaj promet poteka normalno po dveh pasovih. "A ker sta se takoj po 15. uri zgodili dve prometni nesreči pri odcepu Zadobrova, kjer prav tako ni bilo nič hujšega, so nastali zastoji, zato še zna biti gneča proti Celju," je še opozorila Adlešičeva.

Zaradi prometnih nesreč je bil popoldne oviran promet med Zadobrovo in priključkom Sneberje proti Štajerski in tudi na severni obvoznici na odseku Tomačevo-Zadobrova.

Čez vikend zaprtje

Danes predvidoma po 20. uri do ponedeljka do 5. ure zjutraj bodo ponovno zaprli polovico dolenjske avtoceste med predoroma Debeli hrib in Mali vrh zaradi montaže protihrupnih ograj. Promet bo potekal dvosmerno po drugi polovici avtoceste. Možni so zastoji.

Jutri od 6. ure dalje bo zaprta cesta Kranj-Kokrica v Kranju na Kidričevi cesti zaradi sanacije vozišča. Zapora bo trajala predvidoma do nedelje do 8. ure.

Jutri, predvidoma med 6. in 20. uro, bo na zahodni ljubljanski obvoznici zaradi nujnih vzdrževalnih del promet potekal samo po enem pasu med Brdom in razcepom Kozarje, smer Kozarje. V torek se bo začela 19. začela mednarodna vaja v predoru Karavanke, zato bo predor predvidoma do 1. ponoči zaprt.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.