Slovenija
24 ogledov

Pri vulkanizerju lahko zadenete deset tisočakov

menjava pnevmatik Anže Petkovšek
Z računom vulkanizerja si v nagradni igri Finančne uprave lahko prislužite deset tisočakov.

Od 15. marca dalje bo zopet aktualna menjava pnevmatik. Če boste shranili račun za opravljeno storitev vulkanizerja in ga posredovali preko spletne aplikacije 'Preveri račun' na Finančno upravo, se lahko potegujete za nagrado v višini deset tisoč evrov. 

"Za nagrado 'Storitve' se potrošniku oblikuje srečka storitve, ko preveri račun za opravljeno storitev v prostorih naročnika ali na terenu in storitve vzdrževanja in popravila motornih vozil, med katere sodijo tudi popravila, montaža ali zamenjava gum in zračnic," pojasnjujejo pri Fursu. "Natančen seznam storitev na domu je določen v dodatku k pravilom."

Za nagrado 'Storitve' se oblikuje srečka za vsak preverjeni račun, mogoče pa je sodelovati le preko mobilne in spletne aplikacije 'Preveri račun'. 

V dveh mesecih zbrali prek milijon računov

V dveh mesecih in pol nove nagradne igre so potrošniki preverili in na Finančno upravo RS
poslali 1.250.000 računov, od katerih so jih 3.820 označili kot račune za opravljene storitve
mojstrov.

Davčno potrjevanje računov | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

"Te račune bo komisija za nadzor žrebanja do začetka žrebanja še pregledala," pojasnjuje Stojan Glavač s Fursa. "V tem obdobju je oblikovanih tudi 34.200 srečk za sodelovanje preko portala eDavki."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 11
  • Avatar Leon
    Leon 15:15 15.marec 2017.

    V dveh mesecih zbrali prek milijon računov ??? Nikoli nisem bil in ne bom OVCA in HLAPEC državnih birokratov ,ter ne prodajam svojega ega ! Demokracija ima svoje dobre in slabe strani ,kar mora urejati PRAVNA DRŽAVA ! ! ! ...prikaži več! ! Slovenci ne dovolite ,da manipulirajo z vami !

  • Božidar Dinič 11:13 15.marec 2017.

    narod treba jebat

  • Ferluci 07:54 15.marec 2017.

    Na takšen način boš pa še bolj.