Slovenija
17 ogledov

Pridejo zaradi druženja

Otroci. Varstvo otrok med zimskimi počitnicami v vseh treh obalnih občinah.

Obala. Varstvo otrok med zimskimi počitnicami bo v Kopru za učence od prvega do petega razreda osnovne šole organizirano od 21. do 25. februarja, in sicer vsak dan med 7.30 in 16.30 na Osnovni šoli Dušana Bordona Semedela.

Zimovali bodo na snegu
Sto evrov
. Izolsko DPM bo za osnovnošolce od drugega razreda izvedlo zimovanje na snegu v okolici Bohinja. V ceno sto evrov so všteti prevoz, bivanje in trije obroki hrane na dan za tri dni. Zadnji dan za prijavo je v ponedeljek.

Za koprske 25 evrov
Prispevek staršev, ki vključuje stroške prehrane in delno materiala, znaša za učence, ki obiskujejo osnovne šole v Mestni občini Koper, šest evrov na dan oziroma 25 na teden, za preostale učence pa deset evrov na dan oziroma 45 na teden. Za vključitev otroka v počitniško varstvo je obvezna prijava najpozneje do petka, 11. februarja, na telefonski številki 05/627 60 77 ali
 e-naslovu os.semedela@guest.arnes.si.

Oblikovanje gline

V Izoli bo društvo prijateljev mladine (DPM) v sklopu zimske Šole na počitnicah pripravilo varstvo osnovnošolcev od 7. do 16. ure; cena je pet evrov na dan, vanjo pa je všteto tudi kosilo. Vsak dan od 10. do 12. ure bodo imeli delavnice (oblikovanje gline z vretenom, ustvarjanje, izdelovanje iz mavca, izdelava nakita, računalniška animacija).

V Epicentru Piran bodo imeli prav tako počitniško varstvo z različnimi delavnicami za otroke od 1. do 4. razreda osnovne šole, in sicer od 7.30 do 16.00. Cena je šest evrov na dan, vanjo so všteti trije obroki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.