Slovenija
19 ogledov

Pridržali devet Čehov, dva naša sta plačala

Maribor Viktoria Plzen Liga prvakov Ljudski vrt Gregor Katič
Na sredini tekmi med NK Maribor in FC Viktoria Plzen iz Češke v Ljudskem vrtu v Mariboru je policija priprla devet čeških navijačev, dvema domačima pa izdala plačilni nalog.

Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, je že pred pričetkom nogometne tekme devet čeških navijačev kršilo javni red in mir, zato so jih policisti pridržali in jim izrekli globe. Pred stadionom Ljudski vrt je češki navijač pretepel voznika avtobusa, ki je navijače pripeljal na tekmo, zaradi česar je bila kršitelju izrečena globa.

 

Zaradi uporabe bakel med nogometno tekmo so policisti izdali plačilni nalog domačemu navijaču, še enemu pa zaradi nedostojnega vedenja do varnostnikov.

Zdravniško pomoč poiskal en navijač

Po tekmi je v UKC Maribor zdravniško pomoč poiskal en domači navijač, ki je med tekmo na južni tribuni stadiona utrpel opekline po hrbtu, ki jih je povzročila bakla. Njegove poškodbe so opredeljene kot lahke. Policisti bodo zaenkrat neznanega storilca, ki je poškodbo povzročil, kazensko ovadili, so še sporočili s Policijske uprave Maribor.

Komentarjev 1
  • Stolp 09:26 29.avgust 2013.

    Ale no tak, cto su ti cehicki blaznili? No tak su šileni. Tak dost mate!