Slovenija
11786 ogledov

Prihaja občutna sprememba vremena in saharski pesek

dež luža cesta avto
Bistveno se bo ohladilo, a na srečo ne za dolgo.

Danes bo pretežno jasno. Najvišje dnevne temperature bodo od 19 do 23 stopinj Celzija. Jutri bo prav tako povečini sončno, popoldne se bo v zahodnih krajih zmerno pooblačilo. Zapihal bo jugozahodni veter. Jutranje temperature bodo od 1 do 6, ob morju okoli 8, najvišje dnevne pa tako kot danes 19 do 23 stopinj Celzija.

V torek dež in občutna ohladitev, prihaja saharski pesek

V noči na torek se bo od zahoda postopno pooblačilo, na Primorskem bo pričelo deževati. V torek bo dež zajel vso Slovenijo. Prehodno bo nekoliko hladneje. Najvišja dnevna temperatura v Ljubljani naj bi bila le 14 stopinj, kar je osem stopinj manj kot danes. Že v sredo naj bi bilo čez dan znova 19 stopinj Celzija. 

Kot poročajo tudi mediji, z vetrom nad Evropo prihaja velika količina saharskega peska, tokrat naj bi prišel celo do Velike Britanije. Na Hrvaškem in pri nas naj bi največ umazanega dežja padlo v ponedeljek in torek.

Kako kaže za naslednje praznike

V sredo bo v zahodnih krajih še nekaj dežja, na vzhodu pa bo razmeroma sončno. Od srede do sobote kaže na nestanovitno vreme. Občasno bodo krajevne padavine, deloma plohe. Nekaj več dežja bo padlo v zahodni polovici Slovenije.

Od nedelje naprej bodo sončna obdobja daljša, popoldne pa bo tu in tam še lahko nastala kakšna aprilska ploha.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Anistanka
    Anistanka 01:36 22.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top