Slovenija
33 ogledov

Prihodnje dni obsijani s soncem

(Foto: istock) Žurnal24 main
"Prihodnje dni bomo obsijani s soncem," je zatrdil meteorolog Pečenko. Lepo vreme vse do konca naslednjega tedna. Temperature jesenske. Razmere idealne za izlete v gore.
Temperature v prihodnjih dneh bodo jesenske. Nekega pretiranega mraza še ni pričakovati.
Andrej Pečenko

"Jutri bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla ali nizka oblačnost. Na Primorskem bo še pihala burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 4 do 8, na Primorskem do 10, najvišje dnevne od 13 do 16, na Primorskem do 20 stopinj Celzija," nam je zatrdil dežurni meteorolog Andrej Pečenko.

V soboto in nedeljo bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nižinah megleno. Burja na Primorskem bo oslabela. "Glede na zadnje napovedi bi se utegnilo lepo in suho vreme zadržati vse do konca prihodnjega tedna," dodaja Pečenko.

Podrobno napoved o vremenu si preberite na vremenskem portalu vreme. net.

Vreme idealno za izlet v gore

Glede na lepe napovedi bodo prihodnje dni naravnost idealne za izlete v visokogorje. "Vreme bo lepo, kakšnega snega v gorah pa tudi še ni. Prilagoditi se je treba le na to, da je dan krajši, temperature nad 2.500 metrov pa lahko padejo tudi po ničlo, zato topla obleka ne bo odveč," konča Pečenko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.