Slovenija
8 ogledov

Prijatelj se ga izogiba

Gregor Virant kongres stranke
1/26
Boštjan Tacol
Novinarji na tokratnem kongresu Državljanske lista Gregorja Viranta za nekaj časa niso bili zaželjeni. Na dnevnem redu kongresa tudi o športnih igrah v San Simonu. Virant: novo ime stranke Državljanska lista.

Kakšne lastnosti pričakujejo od voditelja in vodstva stranke, so zapisali v manifest Državljanske liste, ki po novem nima več v imenu Gregorja Viranta. Med lastnostmi šefa so: poštenost, sposobnost in uspešnost.

Prijatelj se ga izogiba

Novi podpredsednik stranke in finančni minister Janez Šušteršič je med drugim napovedal, da na minsitrstvu pripravljajo pavšalno obdavčitev malih podjetij in uvedbo tako imenovane izvršnice. Gre za nekakšno soglasje za obremenitev bančnega računa, izdal ga bo dolžnik, dobil ga bo upnik in z njim od banke zahteval denar z dolžnikovega računa.

Šušteršič je še dodal, da je sam “najbolj zoprn človek, kar ste ga poznali” in da se ga prijatelj Rado Pezdir po novem izogiba.

Za kratek čas kongres zaprt za javnost

Ob začetku kongresa stranke je njegov predsedujoči Jani Soršak predstavnike novinarjev dejal, da morajo zapustiti kongres. Zakaj so se odločili za takšen korak, v stranki niso pojasnili.

Glede na to so se takoj začela pojavljati ugibanja, ali morebiti Državljanska lista Gregorja Viranta  kaj skriva pred javnostjo. Kljub temu smo se uspeli dokopati do dnevnega reda kongresa, kjer bodo člani stranke med drugim razpravljali tudi o organizaciji strankarskih športnih iger v San Simonu. Tam bodo tekmovali v prevažanju zabojev s samokolnico.

Po okoli 15-ih minutah so predstavniki stranke kongres spet odprli za javnost.

Komentarjev 9
  • STANEK 06:14 25.april 2012.

    Jankovič nebi delal takih kozlarij kot ti idioti

  • carli55 06:14 25.april 2012.

    No verjetno ne mislite ,da je Jankovič,kaj boljši!!!!!!!!!!!!!!!!vsi so ista govna

  • STANEK 06:13 25.april 2012.

    Prava glista ja