Slovenija
197 ogledov

Prilastila si je 400 tisoč tolarjev

Alenka Koren Gomboc Mediaspeed.net
Poslanka SDS Alenka Koren Gomboc je službo izgubila, ker naj bi si prilastila 400 tisoč nekdanjih tolarjev. Se od poslanskih klopi poslavlja že jutri?

Poslanka SDS Alenka Koren Gomboc je izgubila službo v velenjski trgovini Ludvika Miklavca zato, ker naj bi si kot poslovodkinja prilastila 400 tisoč nekdanjih tolarjev (okoli 1.700 evrov), poroča komercialna televizija Pop TV.

Poslanko sicer skoraj vsak dan postavljajo na laž. Včeraj so mediji razkrili, da Gombočeva  nikoli ni bila vpisana na Srednjo trgovsko šolo Maribor. Kot je za Planet TV povedal ravnatelj te šole Alojz Velički, je spričevalo, s katerim je Koren Gombočeva operirala, ponarejeno, saj ga na njihovi šoli niso izdali.

Čeprav so že dokazali, da je spričevalo ponarejeno, poslanka SDS ne želi zapustiti poslanskih klopi. Kot je razvidno s spletnih strani, pa še naprej uživa podporo SDS – še vedno je namreč njihova članica.

Elegantna rešitev

Gombočeva pa naj bi po več dnevih molka in neodzivanja na pozove k odstopu, vendarle zapustila poslanske klopi. Kot piše siol.net naj bi vlada jutri razrešila državnega sekretarja Ljuba Žnidarja, ki bi se nato kot poslanec SDS vrnil v parlament. S tem bi Gombočevi, ki je bila nadomestna poslanka, prenehal mandat.

 

Komentarjev 41
  • McBobo 11:33 19.februar 2013.

    pujsa pepa

  • dragec 09:57 06.februar 2013.

    pa še to, po razrešitvi iz funkcije, takoj kaznovati zaradi zavajanja, lažnih dokumentov in kraje denarja in ne dovoliti JJ in urški, da jo zaščitijo

  • gec 09:29 06.februar 2013.

    cipa zamaščena.kje ste zdaj klobo,mirko ,darko,scott a ne boste branili poštene poslanke??????