Slovenija
138 ogledov

Priložnost za službo za vse, starejše od 21

Qatar AIrways EPA
Nova delovna mesta so na voljo posameznikom, starejšim od 21 let, ki tekoče govorijo angleško.

Letalska družba Qatar Airways išče nove člane posadke med drugim tudi v Sloveniji. V ljubljanskem hotelu Union bodo razgovori potekali 23. aprila ob 9. uri. To ni prvič, da nove zaposlene iščejo v Sloveniji.

Od kandidatov za stevardese in stevarde letalska družba pričakuje, da izpolnjujejo naslednje pogoje:  starost najmanj 21 let, doseg z iztegnjenimi rokami najmanj 212 centimetrov, najmanj srednješolska izobrazba in dobro znanje angleščine (pisno in ustno), odlična fizična pripravljenost in zdravstveno stanje, pripravljenost na selitev v Doho v Katarju, dobre osebnostne lastnosti in pripravljenost na sodelovanje v mednarodni ekipi. 

Kandidati morajo s seboj prinesti življenjepis, fotokopijo potnega lista, fotografijo za potni list v formalni poslovni obleki (brez očal), fotografijo posameznika v formalni poslovni obleki (brez očal), fotokopijo dokumenta o najvišji doseženi izobrazbi, ki je lahko v izvirniku. 

Letalska družba Qatar Airways ima sedež v Dohi. V lasti imajo več kot 180 letal, letijo na več kot 150 destinacij in zaposlujejo več kot 40.000 ljudi.

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.