Slovenija
31 ogledov

Primorje: Insolventno, če do petka ne bo plač

Primorje Ajdovščina Žurnal24 main
Upravni odbor družbe Primorje je v petek prejel potrditev strateškega partnerja o začetku transakcije dela sredstev, ki bodo namenjena izplačilu preostanka plač za mesec marec. Kljub temu sredstev danes do 12. ure še ni bilo na računu, v Primorju zato stavka okoli 300 zaposlenih.

Zato je upravni odbor Primorja pozval strateškega partnerja, naj pojasni, v kateri fazi je transakcija, da o tem čim prej obvesti tudi sindikate in vse zaposlene, so danes sporočili s Primorja.

"Po dosedanjih zagotovilih naj bi bila sredstva v kratkem na računu, vodstvo družbe Primorje pa že pripravlja vse potrebno za izplačilo preostanka plač za mesec marec," pojasnjujejo.

Upravni odbor družbe Primorje naj bi, kot dodajajo, investitorja še opozoril, da morajo biti sredstva za izplačilo plač in prispevkov iz naslova socialne varnosti na račun nakazana najkasneje do tega petka, sicer bo družba zašla v hude težave in bo postala insolventna.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.